Bedriftsavtale

Bamble kiropraktorklinikk tilbyr bedriftsavtaler til store og små bedrifter. Helse og trivsel henger sammen, og vi kan bidra til at du og dine ansatte opprettholder god helse og redusererer sykefravær gjennom rask utredning, grundig informasjon og effektiv behandling.

Mange yrker belaster muskulatur, rygg, skuldre og nakke. Kiropraktorene i Norge er ledende på kort sykefravær og lav risiko for tilbakefall i forbinnelse med akutte ryggsmerter.

Vi er alltid klare til å hjelpe deg, har du spørsmål om bedriftsavtaler, kontakt oss på telefon: 35 96 24 42 eller e-post: post@bamblekiropraktor.no

Bedriftsavtaler

Bedrift Intro

Bedriften dekker første timen til undersøkelse og konsultasjon hos kiropraktor. Et eventuelt behandlingsforløp dekkes av den ansatte.

Bedrift Involve

Bedriften dekker 1. konsulatasjon og 50% av utgiftene til behandlingsforløp.

Bedrift Total

Bedriften dekker 1. konsuiltasjon og inntil 5 behandlinger per år.

Vi vil gjerne høre fra deg dersom du har forslag til avtaler som passer bedre for din bedrift. Utgifter som dekkes av bedrift, faktureres denne direkte dersom det foreligger en avtale på dette. Alternativt kan ansatte få refusjon ved å medbringe samlekvitering for utført betaling.

Dersom ansatte ikke møter til avtalt tid, blir de fakturert hele beløpet selv, uavhengig av hvilken avtale deres bedrift har med oss. .