Om oss

Staben består av to dyktige kiropraktorer. Vi utfører undersøkelse, diagnostikk og flere typer behandling. Målet er en behandlingsplan tilpasset deg og dine plager i muskel- og skjelettsystemet.

Kiropraktoren kan også henvise deg til legespesialist, bildediagnostikk og/eller sykemelde deg, når dette er nødvendig. På klinikken jobber vi aktivt for tverrfaglig samarbeid og kompetanseutvikling.

Vår kiropraktor Kim Darias Kristiansen har kompetanse innen tørrnåling og kinesiotape som han kombinerer med kiropraktorbehandlingen.

Online booking

 

 

Kiropraktor Bente A. Hagen MNKF

Bestill time

Bente Hagen er eier og praktiserende kiropraktor ved Bamble Kiropraktor Klinikk. Hun er opprinnelig fra Sørum. Hun tok utdannelsen Doctor of Chiropractic ved Palmer College of Chiropractic-West i California, USA, og graduerte i 1993. Hagen hadde turnustjenesten sin i Sandnes og Bergen, og ble offentlig godkjent kiropraktor i 1994. Hun har tidligere praktisert ved Vestkanten Kiropraktor Senter og Askøy Kiropraktor Senter. I 1997 flyttet hun til Grenland og overtok Bamble Kiropraktor Klinikk

 

Kiropraktor Kim Darias Kristiansen MNKF

Bestill time

Kim er født og oppvokst på Kongsberg og har en 5-årig utdannelse fra Anglo-European College of Chiropractic. Han graduerte med akademisk utmerkelse i tillegg til å undervise medstudenter i kiropraktorteknikk under studietiden.

Han har en interesse for hodepine, svimmelhet og ekstremiteter (skulder, albue, håndledd, hofte, kne og ankel/fot problematikk) og har kurs i dette. Kim er en allsidig kiropraktor som liker å behandle pasienter i alle aldre. Han har en helhetlig tilnærming til menneskekroppen og er opptatt av å finne årsaken til plagene, ikke bare behandle symptomene.